077 352 34 06

info@tofdineren.nl

Voor alle singles onder ons, dit is je kans om je match te vinden! Op 15 februari 2019 organiseren wij namelijk een TOF Datenight voor singles tussen de 30 en 45 jaar.

Hoe ziet deze avond eruit?
We beginnen met een welkomstdrankje in onze ontvangstruimte. Hier heb je alvast een kans om te kijken naast wie jij graag wil gaan zitten zometeen..! En natuurlijk om alvast een leuk gesprekje aan te gaan. Als iedereen binnen is, gaan we naar de TOF ruimte. Hier staan 2 tafels (2x 10 personen). Je mag plaatsnemen waar jij wil. MAAR in de loop van de avond zullen we wel nog wisselen van plaats zodat je de kans krijgt om met iedereen in contact te komen. Zodra iedereen zit en zijn/haar welkomstdrankje op heeft gaat TOF écht beginnen. De spanning loopt op… Jullie gaan een bijzonder 7-gangen diner beleven en we nemen jullie mee in een reis door de 7 zonden! We starten met de eerste zonde.. “Lust”. Je kunt je natuurlijk afvragen of dit wel een zonde is..?! De spanning bouwt op, niet alleen door de muziek maar ook de video op de TV, de lichten én special effects die de show helemaal afmaken. Na het “Lust” verhaal op de TOF TV gaat het luik dan eindelijk voor de 1e keer open. De TOF tafel rolt langzaam de keuken uit.. Je kijkt je ogen uit: wat is er allemaal te zien op de tafel?! Het verhaal van de 1e zonde gaat verder voor je neus. Ook je eerste gerecht met bijpassende wijn (of speciaalbier) zijn mee naar binnen gerold, smakelijk eten! Aan gespreksstof zal het niet ontbreken als je aan de TOF tafel zit, de show en de TOF tafel zorgen namelijk voor verrassende en spectaculaire elementen waar je over door kunt blijven praten! Het leuke aan een TOF avond is dat je de personen om je heen snel leert kennen. Je zit natuurlijk 4,5 uur met elkaar aan tafel, maar er is bijvoorbeeld ook een gang waarbij er een code gekraakt moet worden.. Zo kun je meteen zien wie hier het voortouw in neemt of wie liever afwacht en eerst de kat uit de boom kijkt..

Als iedereen klaar is met de eerste gang wordt de tafel weer terug gerold en zo gaan we verder aan het 2e verhaal… De 2e zonde: ijdelheid! Je gaat weer opnieuw op avontuur en valt van de ene verbazing in de andere. Samen met de andere singles garanderen we jullie een super TOFfe avond en hopelijk bloeit jullie eigen verhaal op tijdens deze