077 352 34 06

info@tofdineren.nl

Vlinders in je buik… Je hart gaat sneller kloppen… Al deze verliefde gevoelens gaan we je weer laten voelen tijdens een TOF avond!

Verras jouw Valentijn eens écht op Valentijnsdag… Een exclusief en bijzonder 7-gangen diner bij TOF in Venlo! Op 14 februari maken we de TOF avond extra bijzonder met een romantische touch, speciaal voor Valentijnsdag! Als jij je partner écht een bijzondere avond wil geven, boek dan snel je tickets op wwww.tofdineren.nl

Hoe ziet deze avond eruit?
De (nog geheime) locatie is aangekleed in romantische sferen.. Jullie beginnen met een Valentijn welkomstdrankje in de ontvangstruimte. Als iedereen binnen is, gaan we naar de TOF ruimte. Jullie nemen plaats aan 1 van de 2 TOF tafels. De spanning loopt op… TOF gaat nu écht beginnen… Jullie gaan een bijzonder 7-gangen diner beleven en we nemen jullie mee in een reis door de 7 zonden! We starten met de eerste zonde.. “Lust”, erg toepasselijk voor Valentijnsdag. Je kunt je natuurlijk afvragen of dit wel een zonde is..?! De spanning bouwt op, niet alleen door de muziek maar ook de video op de TV en de lichten en special effects die de show helemaal afmaken. Na het “Lust” verhaal op de TOF TV gaat het luik dan eindelijk voor de 1e keer open. De TOF tafel rolt langzaam de keuken uit.. Je kijkt je ogen uit: wat is er allemaal te zien op de tafel?! Het verhaal van de 1e zonde gaat verder voor je neus. Ook je eerste gerecht met bijpassende wijn (of speciaalbier) zijn mee naar binnen gerold, smakelijk eten! Als iedereen klaar is met de eerste gang wordt de tafel weer terug gerold en zo gaan we verder aan het 2e verhaal… De 2e zonde: ijdelheid! Ken jij alle 7 zonden? Kom het zelf beleven in Venlo! Wij nemen je mee op een reis door de 7 zonden die je niet snel gaat vergeten. Het enige wat jij moet doen is genieten en je laten verrassen!

14 februari 2019: Valentijnsdag € 119,50 p.p. TOF show incl. bijzonder 7-gangen diner en een wijnarrangement (of speciaalbier arrangement)
Reserven kan via www.tofdineren.nl

Heb je nog vragen of onduidelijkheden? Laat het ons dan zeker weten via info@tofdineren.nl of bel naar 077 352 34 06 !