077 352 34 06

info@tofdineren.nl

Reserveer TOF

Reserveer snel jouw plaats aan de TOF tafel voor een TOFfe avond! Er is maar plaats voor maximaal 20 personen (bij uitzondering 22 personen) per TOF avond, ben er dus snel bij! TOF “de 7 zonden” draait op de volgende dagen:

TOF editie: “de 7 zonden”

19 september t/m 27 oktober 2019:
donderdag t/m zaterdag om 18:30 uur € 119,50 p.p.
zondag om 12:30 uur € 99,50 p.p.

 

Nieuwe editie: “de 7 wereldwonderen”

We hebben enorm veel zin om onze creativiteit weer los te laten op deze nieuwe editie. Toch hebben we besloten om nog even te wachten omdat we nog verschillende aanvragen kregen voor “de 7 zonden”. We verwachten in 2020 aan de slag te gaan met de nieuwe editie!

 

Een reservering aanvragen kan via het formulier.
Wij controleren jouw aanvraag en laten je z.s.m. weten of er nog plaats is op die avond! Wil je reserveren op een andere datum dan de aangegeven data? Laat het ons dan weten!

Ons reserveringssysteem geeft niet aan voor hoeveel personen er op een dag nog plaats is. Wil je weten hoeveel plaatsen er nog vrij zijn op een specifieke datum? Neem dan contact met ons op via info@tofdineren.nl of bel naar 077 352 34 06.

Reserveren
-
-
Sending request ....

Iemand verrassen met een onvergetelijke avond?

Geef dan TOF dineren cadeau!

Een unieke foodbelevenis met culinaire hoogstandjes en waanzinnige showelementen. Laat ons weten voor hoeveel personen je een cadeaubon wenst en wij sturen deze via de post naar jou toe!