077 352 34 06

info@tofdineren.nl

TOF DINEREN EN COVID-19, DIT ZIJN DE MAATREGELEN DIE WIJ NEMEN…

Ook TOF moet en houd zich graag aan de maatregelen rondom het COVID-19 virus zodat iedereen TOF gezond en wel verlaat! Lees op deze pagina welke voorzorgsmaatregelen wij nemen.

RESERVEREN

Reserveren voor een tafel bij TOF Dineren is verplicht.

Van te voren maken wij een tafelindeling die voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Personen binnen een huishouden kunnen aan een tafel zitten ongeacht het aantal;
  • Reserveer je met verschillende personen uit verschillende huishoudens? Houd er dan rekening mee dat de groep mogelijk verdeeld wordt over verschillende tafels naast elkaar. Geef tevens aan of er binnen deze groep twee of meer personen wel uit een huishouden komen (dit kan bij het vak ‘samenstelling groep’ in het reserveringsformulier).

 

TIJDENS UW BEZOEK

Bij de ingang van Limianz staat een collega van ons klaar om uw aan te melden. Hij/zij zal met u een verplichte vragenlijst doorlopen. Wanneer uw antwoorden op de vragenlijst volledig zijn en voldoen aan de voorwaarde, desinfecteert u uw handen en wordt u een tafel aangewezen. Mocht dit niet het geval zijn wordt u vriendelijk verzocht een andere keer terug te komen wanneer u wel voldoet aan de voorwaarden. Lees onder aan deze pagina wat de inhoud is van deze verplichte vragenlijst. 

Desinfectie: Alle attributen, stoelen, tafels, toiletten, etc., wat gebruikt wordt is netjes gedesinfecteerd. Tevens kunt u uw handen desinfecteren bij binnenkomst.

Toiletbezoek: Het toiletbezoek is uitsluitend voor gasten en medewerkers. Vraag even aan een van onze collega’s of u naar het toilet mag gaan. Ga niet zomaar lopen! Bij de toiletten staat ook desinfectiemiddel, gelieve voor en na het toiletbezoek hiervan gebruik maken.

Afrekenen: Onze collega’s rekenen alles af aan uw tafel. Het liefst contactloos en met pin.

U bent ten allen tijden verplicht de richtlijnen van het RIVM na te leven. Volg daarom duidelijk de instructies van ons personeel. Bij het niet naleven van de regels kan weigering tot het diner volgen.

 

VERPLICHTEN VRAGENLIJST VOLGENS RICHTLIJNEN VAN HET RIVM:

  • Heb je een of meerdere van deze klachten (gehad in de afgelopen 24 uur)?: Hoesten, Neusverkoudheid, Koorts vanaf 38 graden, Benauwdheidsklachten; 
  • Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?;
  • Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  • Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Ben je ik quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Wanneer je een van de bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoordt, kunnen we je helaas niet toelaten in ons bedrijf. Heeft u klachten: BLIJF THUIS!