077 352 34 06

info@tofdineren.nl

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van een TOF avond?

Is het ook mogelijk om op een ander tijdstip te starten?

Indien u als 1 groep TOF exclusief boekt kunnen wij onze start tijd aanpassen. In alle andere gevallen worden de start tijden strikt gehanteerd, bent u telaat? Dan mist u mogelijk een gang en TOFFE beleving.

Ik wil natuurlijk géén TOF gang missen, wanneer kan ik het beste naar het toilet of een sigaret roken?

Zolang de gedecoreerde TOF tafel aanwezig is in de ruimte is er tijd voor een kort toiletbezoek of het roken van een sigaret. Is de tafel eenmaal terug in de keuken gerold dan kan de volgende TOF gang elk moment gepresenteerd worden! Mis het dan ook niet!

Belangrijk aandachtspunt voor alle TOFfe gasten!

TOF gaat voor de totaalbeleving. Om dit te bereiken maken wij gebruik van beeld, licht en geluid waarmee we onze TOFfe gangen begeleiden. Ben je gevoelig voor licht-, geluids-, of beeldeffecten, bijvoorbeeld voor knipperend licht of onverwachte geluiden, beoordeel dan voor jezelf of dit een belemmering voor je vormt. Twijfel je, neem dan even contact met ons op! Wij overleggen dan altijd samen met jou welke beleving bij welke gang we beter kunnen overslaan (maar geen zorg; op het gebied van eten en drinken ga jij helemaal niets missen!).

Hoe ziet een TOF avond eruit?

Tijdens een TOF avond staat beleving en heerlijk eten centraal. Wij ontvangen jullie daar op gepaste wijze. … Wij nemen je vervolgens mee in onze wereld, gaan je verrassen, gang na gang, en laten je kennismaken met onze zienswijze op “de zeven zonden“! Dit doen we in zeven verrassende gangen met bijpassende wijnen. Een fantastische avondvullende belevenis vol verbazingwekkende momenten in Venlo! Een TOF avond duurt tussen de 3 en 4 uur afhankelijk van de TOF editie welke we draaien.

Onze TOF locatie

Wordt de TOF locatie vooraf bekend gemaakt?

Per editie wordt vooraf bepaald of de locatie bekend gemaakt wordt of dat we deze pas delen op de dag van de reservering. Vanzelfsprekend communiceren wij wel de woonplaats en mogelijke stadsdeel waar TOF dineren zal plaatsvinden.

 

Is de TOF locatie altijd hetzelfde of kan deze locatie ook wijzigen?

TOF doet verschillende unieke locaties aan. Wij houden van afwisselen en verrassen! 

Is de TOF locatie toegankelijk voor iemand in een rolstoel?

Met het selecteren van de TOF locatie heeft het altijd onze voorkeur dat deze geheel rolstoelvriendelijk is. Dit kunnen wij niet altijd garanderen. Zijn deze faciliteiten voor uw reservering van belang. Informeer dan naar de mogelijkheden via: info@tofdineren.nl

 

TOF aanvragen van beschikbaarheid

Ik heb via de website een TOF aanvraag ingediend, zijn mijn plaatsen dan definitief geboekt?

Nee, je aanvraag is dan nog niet definitief. Wij controleren eerst de beschikbaarheid. Is de beschikbaarheid toereikend voor jouw aanvraag dan ontvang je binnen 2 werkdagen van ons een mail met een reservering op jouw naam. De reservering is dan definitief.

Wanneer er geen stoelen meer beschikbaar zijn op de door jou gewenste datum dan bellen wij jou altijd om een alternatieve datum te bespreken zodat jij alsnog een plek bemachtigd aan de TOF tafel!

Wordt mijn TOF aanvraag handmatig gecontroleerd op beschikbaarheid?

Elke aanvraag wordt handmatig gecontroleerd op beschikbaarheid. Binnen 2 werkdagen reageren wij op aanvragen. In geval van feestdagen kan een reactie 1 of 2 dagen langer duren. Je mag ons natuurlijk altijd bellen als er vragen zijn. Wij zijn bereikbaar via: info@tofdineren.nl

TOF aanvragen van beschikbaarheid

TOF prijs- en factuur informatie

De TOF prijs per couvert wordt opnieuw vastgesteld zodra de nieuwe locatie bekend wordt gemaakt. 

Het BTW-percentage bestaat uit 21% voor de alcoholische dranken en 9% voor de non alcoholische dranken en de food. Een specificatie van de BTW is op te vragen via: info@tofdineren.nl

Kan TOF mij ook een factuur toesturen?

Indien je van je TOF reservering graag een factuur wilt ontvangen dan kan dit door een mail te sturen naar het onderstaande e-mailadres: info@tofdineren.nl Vermeld duidelijk in de mail de details van je reservering (naam waaronder gereserveerd is, de datum waarop gereserveerd is en het aantal gasten), dan zorgen wij dat de factuur digitaal binnen 5 werkdagen wordt verzonden.

Annuleringsvoorwaarden en privacy policy

Zijn er TOF annuleringsvoorwaarden

Wanneer je een TOF stoel hebt weten te bemachtigen, gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
Eventuele wijzigingen van het aantal gasten kunnen doorgeven worden tot maximaal 2 weken na de betaling (uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan jouw TOF avond). Bij een gewenste verhoging van het aantal gasten zullen wij te allen tijde eerst controleren of extra stoelen beschikbaar zijn. Wanneer er extra stoelen beschikbaar zijn bevestigen wij dit schriftelijk.

Annuleren kan kosteloos tot maximaal 2 weken voorafgaand aan jouw TOF avond. Annuleer je in de 2 weken voorafgaand aan jouw TOF avond dan vind er geen restitutie plaats van de betaalde TOF stoel(en).

TOF heeft het recht om een TOF avond te annuleren indien er minder dan 8 gasten op een avond geboekt hebben. Uiterlijk 5 dagen voor de reserveringsdatum kunnen wij een avond annuleren. Uiteraard krijgen alle gereserveerde gasten het betaalde bedrag teruggestort indien wij, TOF, een avond moeten annuleren.

Iedereen die van onze diensten gebruikt maakt gaat automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. De voorwaarden zijn bedoeld om zowel jou als opdrachtgever als ons als opdrachtnemer te beschermen.

Waar zijn de TOF annuleringsvoorwaarden terug te vinden?

De annuleringsvoorwaarden zijn terug te vinden op onze website, en te bereiken via de onderstaande link: tofdineren.nl/annuleringsvoorwaarden/

Welke privacy verklaring is er van toepassing bij TOF?

OF hanteert een privacy verklaring, de volledige versie is terug te lezen op onze website via de onderstaande link:
tofdineren.nl/privacy-verklaring/

TOF data

Wanneer draait TOF?

TOF dineren maakt gebruik van tijdelijke locaties, na het boeken krijgt u van ons de locatie details door. Wij houden het verrassend tot het laatste moment.

Er is geen TOF datum meer beschikbaar voor mij en mijn gasten, wat nu?

Wij hebben een TOF vriendenlijst. Hierop staan alle TOF vrienden vermeld die graag een stoeltje willen bemachtigen maar waarmee we géén match hebben kunnen maken wat betreft beschikbaarheid. In volgorde van binnenkomst zal je benaderd worden indien er alsnog een plek vrijkomt. Met je toestemming nemen we je natuurlijk ook graag mee in de communicatie voor volgende TOF edities. Zo ben je de eerste die TOF nieuws ontvangt over de volgende edities. Stuur een mail naar: info@tofdineren.nl.

TOF eten & drinken

Heeft TOF een eigen keuken?

Het TOF keuken team heeft momenteel een sabbatical, zodra wij weer los gaan stellen wij ons keukenteam graag aan u voor! 
Wij zullen in onze keuken altijd kiezen voor dagverse producten welke wij bereiden tot overheerlijke gerechten. Geef uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan je TOF avond eventuele dieetwensen of allergieën door en voorkom teleurstelling!

Kan TOF rekening houden met dieetwensen / allergieën?

Uiteraard houden wij rekening met persoonlijke dieetwensen en/of allergieën. Deze kunnen tot 3 dagen voorafgaand aan je TOF avond aan ons worden doorgegeven. Wij kunnen dan ook garanderen dat wij een passend alternatief voor jou en/of je gasten in huis hebben. Zorg er wel voor dat je zo specifiek mogelijk aangeeft wat wel of niet gegeten mag worden. Enkel dan kunnen we ook voor deze gasten zorgen voor een top TOF beleving!

TOF maakt gebruikt van een tijdelijke keuken waar enkel TOF gerechten worden bereid, alternatieven zijn dus NIET standaard in huis zoals dit in een reguliere keuken wel vaak het geval is! Voorkom dan ook teleurstelling want dat zou zuur i.p.v. TOF zijn.

Is het TOF meer gangen menu vooraf bekend?

TOF wilt graag verrassen en zal daarom het menu niet van te voren bekend maken. Onze ingrediënten zijn altijd vers, groeien in de grond, aan struiken of bomen, lopen over land, vliegen in de lucht of zwemmen in de zee! Allergieën en/of dieetwensen kunnen uiteraard gewoon doorgegeven worden (Let op: geef dit uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan jouw TOF avond door)

 
 
Ik ben bij het boeken van TOF vergeten om allegieën, dieetwensen of andere bijzonderheden door te geven, kan dit nog?

Jazeker, dit kan! Maar uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan jouw TOF avond. Stuur ons een mail via: info@tofdineren.nl

TOF aanvragen van beschikbaarheid

TOF vriendenlijst

TOF heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Wil je graag als eerste bericht krijgen wanneer TOF geboekt kan worden? Meld je dan aan voor de TOFfe vriendenlijst door een mail te sturen naar: info@tofdineren.nl.

Hoe werkt de TOFfe vriendenlijst?

Als er een stoel uitvalt om wat voor reden dan ook dan zijn er andere gasten die dolgraag deze vrijgekomen stoel(en) over willen nemen. Maar wie krijgt die vrijgekomen stoel? Dat doen we graag zo eerlijk mogelijk! In volgorde van aanmelding op de TOFfe vriendenlijst zal je worden benaderd om de stoel over te nemen. Na je aanmelding voor de TOFfe vriendenlijst en met jouw toestemming nemen we je natuurlijk ook graag mee in de communicatie voor volgende TOF edities. Zo ben je sneller verzekerd van je TOF stoelen. Wil je graag een TOFfe vriend worden? Stuur een mail naar: info@tofdineren.nl.

TOF aanvragen van beschikbaarheid

Is er wifi aanwezig?

TOF maakt gebruik van tijdelijke locaties, hierdoor is niet altijd WIFI beschikbaar. Gezellige tafelgesprekken zijn wél vanzelfsprekend.

ExcellenZ-Group B.V.

Ik zie hier en daar de naam van 'Excellenz-Group B.V.' voorbij komen, wat is Excellen-Group B.V.?

Excellenz-Group B.V. is het moederbedrijf van TOF dineren.

Ons pop-up restaurant voor een exclusieve, zintuigen prikkelende, avondvullende beleving behoort dan ook tot de Excellenz-Group B.V.

Waar vind ik de zakelijke N.A.W. gegevens van TOF (Excellenz-Group B.V.)

TOF is een merknaam van ExcellenZ – Catering & Events eigendom van Excellenz- Group B.V.

Correspondentie adres:
Beckersweg 7
5915 PB Venlo

Telefoon:
06 286 437 26

KvK:
120.55.982

BTW nummer:
NL8142.92.409.B.01

IBAN:
NL09 RABO 0103 946 063

Overige vragen

Ik wil graag producten of diensten leveren aan TOF, kan dat?

Wij worden vrijwel dagelijks benaderd door bedrijven met verzoeken om producten en/of diensten bij ons te leveren. Wij hebben echter de keuze gemaakt om uitsluitend aanbiedingen per mail te beoordelen en te behandelen, aangezien we graag onze beschikbare tijd aan onze opdrachtgevers willen besteden.

Wij zijn trouw aan onze huidige leveranciers maar we zijn altijd geïnteresseerd in producten of diensten die ons verder kunnen helpen om de kwaliteit en of beleving nog verder te optimaliseren. Voldoet je product of dienst aan deze omschrijving stuur dan een mail met de betreffende product informatie aangevuld met de contactinformatie naar: info@tofdineren.nl.

Indien het voor ons interessant is nemen wij contact met jullie op! Blijft een reactie uit na het sturen van een mail? Dan zijn wij reeds voorzien of is er geen interesse in de aangeboden producten of diensten.

Ik heb een sponsorveroek, hoe gaat TOF hiermee om?

Sponsorverzoeken krijgen wij vrijwel wekelijks binnen. Helaas kunnen wij niet alle aanvragen positief beantwoorden, hoe graag we dit in veel gevallen ook zouden willen.

Wij hebben een visie gevormd op het gebied van sponsoring die wij graag hieronder delen. In beide onderstaande gevallen dienen aanvragen per mail ingediend te worden.

Sponsoring zien wij als een manier van samenwerken. Wij leveren kennis, diensten of producten onder aantrekkelijke condities (met een korting, om niet of met gesloten beurzen) en in ruil daarvoor gaan wij een sponsorovereenkomst aan. In zo’n geval spreken wij over facilitaire sponsoring.

Voldoet de aanvraag aan de bovengenoemde criteria, stuur dan een mail naar: info@tofdineren.nl.

Voor maatschappelijke doelen hebben wij een jaarlijks vastgesteld budget beschikbaar, in oktober voorafgaand aan een nieuw boekjaar worden deze toegekend aan maatschappelijke doelen waar wij ons graag mee identificeren. Een aanvraag kan dan ook alleen tot en met de maand september ingediend worden, aanvragen op andere momenten in een boekjaar worden niet in behandeling genomen.

Voldoet de aanvraag aan de bovengenoemde criteria, stuur dan een mail naar: info@tofdineren.nl.

Verbeterpunten

Heb je een verbeterpunt laat het ons dan altijd weten zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Dit kan gestuurd worden naar info@tofdineren.nl

Mijn vraag staat er niet bij