077 352 34 06

info@tofdineren.nl

TOF dineren is een onderdeel van ExcellenZ Catering & Events. TOF is ontstaan door de motivatie om dineren te combineren met entertainment, maar dan wel op een hele bijzondere manier. Richard Stohr is de eigenaar van de Excellenz-Group en de daaronder vallende labels: LimianZ, ExcellenZ Catering & Events en nu dus ook TOF! “Waarbij we bij LimianZ en ExcellenZ alles op aanvraag van de opdrachtgever doen, hebben we bij TOF de vrijheid om ‘all the way’ te gaan. We kunnen alles zelf regisseren en hoeven ons niet te beperken tot de wens van een opdrachtgever. Hierdoor is TOF een uniek, bijzonder en out-of-the-box concept geworden waar we enorm trots op zijn! We hebben onze creativiteit losgebarsten op dit concept en dit heeft bijzonder positief uitgepakt. Iedereen die van tafel gaat is enthousiast en dat geeft ons alleen maar meer energie om weer te vernieuwen” vertelt Richard met een glimlach op zijn gezicht. Natuurlijk mag de rest van het TOF team niet ontbreken, we stellen ze je graag hieronder aan jullie voor!

En dan… Onze Kelly Stohr. Ook wel “vrouw van de baas” genoemd. Wat doet Kelly? Veel. De financiële administratie is helemaal haar ding. Met cijfertjes enzo, ja daar is ze goed in! Daardoor is ze ook vaak serieus… Zo serieus, dat ze vaak de grapjes nét te laat doorheeft. En de jongens in ons team vinden dat maar al te leuk en jagen haar dan ook vaker op de kast… Vervelende collega’s zijn het toch. Ook is Kelly uiteraard mede-oprichter van TOF dineren en heeft ze veel creativiteit aan het concept toegevoegd. Ze zegt wel eens dat ik creatief ben, maar ze kan er zelf ook wat van!
Nu ben ik aan het denken wat Kelly in haar vrije tijd doet, maar eigenlijk is ze (bijna) altijd met werk bezig… Dat krijg je er natuurlijk van als je de vrouw van de baas bent. Als ze dan eens niét met het werk bezig is, dan is ze lol aan het maken met haar leuke, lieve, maar vooral ook eigen-wil-hebbende zoontje Luca. Die laatste eigenschap heeft hij denk ik van zijn vader (lees: onze baas). Die we later deze week nog gaan voorstellen. Terug naar Kelly. Samengevat, ze is een toppertje die vanalles en nog wat doet voor TOF en zonder haar was het concept nooit zo geslaagd geworden, dankjewel daarvoor!

Hierbij onze TOFfe collega Marcella Coppen! Ze doet de marketing, conceptontwikkeling, foto’s en video editing, website, planning, tja… wat doet ze eigenlijk niet?! Een echte duizendpoot waar we altijd op kunnen bouwen!

Marcella houdt van reizen, zo ging ze afgelopen oktober een maand backpacken in Thailand! In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en is ze regelmatig in de kroeg terug te vinden. Ze is dol op lekker eten en gaat dan ook graag uiteten, maar ook zelf in de keuken staan vindt ze leuk om te doen. Wanneer onze TOFfe koks Sven of Kiru een nieuw gerechtje hebben bedacht, wat geproefd moet worden, gaan ze dan ook graag naar kantoor waar Marcella (en wij als collega’s natuurlijk ook) met veel plezier de heerlijke gerechtjes mogen proeven! Wat een vervelende baan toch?! Wij zijn als collega’s in ieder geval super blij met deze lieve, creatieve, gezellige, vrolijke duizendpoot collega!